image
 |  4 30 Травня 2018 | 13:30

Луцький рецидивіст і київський «гастролер» обікрали дачу

У Луцькому районі поліція оперативно розкрила крадіжку з дачі.
Про це 30 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
На дачному масиві «Лаврів», що в Луцькому районі, зловмисники обікрали будинок 52-річного жителя обласного центру.
Поліцейські оперативно встановили особи правопорушників та затримали їх. Викрадені речі вилучили.
Учора до Луцького відділення поліції із заявою звернувся 52-річний житель Луцька. Чоловік повідомив, що невідомі обікрали його дачний будинок.
Зловмисники через вікно проникли до будівлі та викрали із приміщення телевізор, тюнер та обігрівач. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 1200 грн.
Співробітники групи реагування патрульної поліції разом із оперативниками встановили причетність до крадіжки раніше судимого 41-річного лучанина та 35-річного жителя Київської області. Викрадені речі вилучили.
За фактом крадіжки із проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.
Нагадаємо, що в Луцьку правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які під приводом продажу сільськогосподарської техніки ошукували громадян на понад один млн. грн. Усіх чотирьох учасників групи затримали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити