image
 |  2 2 Листопада 2018 | 13:16

«Луцьктепло» піднімає тариф на опалення для релігійних організацій на 76%

ДКП «Луцьктепло» має намір скоригувати розмір тарифів з 1 листопада у бік зростання.
Про це "ВолиньUA" повідомили у прес-службі комунального підприємства.
Відтак, на теплову енергію для населення ріст тарифів становитиме 22,2%, для релігійних організацій - 76,4%. Поряд з тим, тариф на теплову енергію для бюджетних установ для інших споживачів (крім населення) зменшиться на 11,1 %. Суттєвий ріст цін для релігійних установ пояснюється тим, що раніше тариф на природний газ для них був удвічі менший, ніж для інших споживачів.
Послуги з централізованого постачання гарячої води для населення та для управителів багатоквартирних будинків зростуть на 21,8%; для бюджетних організацій та інших споживачів зменшаться на 9,5%.
А на послугу з централізованого опалення, що надаються населенню (для абонентів житлових будинків без приладів обліку теплової енергії) ріст становитиме 22,2 %.
Розрахунки тарифів на теплову енергію виконані з дотриманням вимог постанови КМУ від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
Зростання тарифів пов'язане з ростом цін на природний газ, яке затверджене урядом Гройсмана.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Покращення» від уряду Гройсмана: від сьогодні волиняни сплачуватимуть 8,55 гривень за куб газу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити