image
 |  5 1 Листопада 2017 | 13:46

«Луцьктепло» повідомило, чому не подають тепло в головний корпус СНУ

ДКП «Луцьктепло» повідомляє, що теплоносій до головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, який розміщений на проспекті Волі, 13, не подає, оскільки це приміщення облаштоване окремою котельнею.

Про це повідомляється на сайті ДКП «Луцьктепло».

Відповідно до Договору, укладеного між ДКП «Луцьктепло» та СНУ, підприємство постачає теплову енергію на опалення адміністративних приміщень та гуртожитків, які розміщені за адресами: вул. Шопена, 24; пр. Грушевського, 2-б; вул. Ярощука, 30; пр. Молоді, 8-а; вул. Кравчука, 36; пр. Соборності, 7.

Зі своєї сторони, ДКП «Луцьктепло» з початку поточного опалювального сезону подало теплоносій до  вищевказаних приміщень, які обладнані засобами обліку теплової енергії. Тому споживач самостійно вирішує, коли отримувати від  підприємства теплоносій на їх опалення.

Нагадаємо, що сьогодні у Луцьку студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки влаштували мітинг із вимогою ввімкнути тепло в аудиторіях.

Після мітингу, о 12 годині тепло в головний корпус СНУ ім. Лесі Українки подали, однак студенти заявляють, що якщо протягом декількох днів приміщення не буде надежним чином опалюватися, тоді обіцяють масові страйки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити