image
 |  2 28 Квітня 2022 | 22:31

«Люди – ви неймовірні і по-доброму божевільні!» – волинська бригада мотивує до перемоги

Слова подяки за допомогу та підтримку усім написали у 14-й бригаді.

Про це йдеться на сторінці бригади.

«Зі зброєю в руках ми починали своє історичне минуле, коли організували вперше свою державу над Дніпром і визначали собі кордони від Чорного моря до північних лісів і від Карпат по Кавказ. Зброєю захищалися ми від диких азійських орд і цілі століття, як щит, закривали собою Європу від варварів.

І коли прийшов час вирішальної битви зі злом, застав нас у бою, зі зброєю в руках. Нам було важко, і буде нелегко. Але ми не самі в боротьбі. В нас є надпотужна опора – український народ, за який ми боремося, і підтримка якого допомагає нам вибороти перемогу.

Шановні співвітчизники з усієї України та з-за кордону, наші друзі-іноземці, всі, з ким нас звела війна в різних населених пунктах нашої благословенної землі, і ті, з ким ми незнайомі особисто, представники бізнесу, громадських організацій, органів місцевого самоврядування, підприємці, волонтери! Люди – ви неймовірні і по-доброму божевільні!

Вашу віру в нас, ваші підтримку і допомогу в наближенні перемоги неможливо оцінити в матеріальному сенсі. І ми не оцінюємо. Але ваш вклад в нашу боротьбу налічує сотні автомобілів і автобусів та їх обслуговування, найрізноманітніші технічні засоби (прилади нічного бачення, БПЛА, планшети, ноутбуки та безліч іншого), речі, які допомагають нам почуватися на фронті комфортніше і ситніше (ліки, одяг, взуття, засоби гігієни, харчі). Особливе місце в наших серцях займають подарунки від маленьких українців: дитячі малюнки, відеолисти та патріотичні сувеніри.

Ми знаємо, що далі буде непросто. І знаємо, що нашу перемогу ми здобудемо заради вас, в ім’я нездоланного, нескореного українського народу і його свободи!

Разом знищимо імперію зла!

Разом збережемо і відбудуємо Україну!

Вперед-вперед!

Бій хоробрих любить!» - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити