image
 |  2 22 Травня 2019 | 14:36

«Людям наболіло»: жителі волинського села другий день протестують

На Камінь-Каширщині другий день поспіль люди перекривають дорогу, вимагаючи у влади відремонтувати аварійний шлях.

Як пише газета Волинь, сільський голова Пнівненської сільської ради Камінь-Каширського району Сергій Ковальчук з приводу того, що його односельчани вирішили перекривати дорогу від Седлища до Каменя-Каширського, сказав: "Людям наболіло".

Акція почалася вчора і продовжуватиметься сьогодні, 22 травня.

"Дорога на балансі служби автомобільних шляхів, — розповів сільський голова. Ще у 2012 році починали її ремонтувати. І від Седлища до Пнівного вона була більш менш підрихтована. А до Каменя-Каширського уже «не дотягнули».

Декілька років навіть ямковий ремонт не проводили. Торік восени люди вже заявляли про свій протест. Тоді їх нібито почули. Але закінчилося тим, що шляховики привезли декілька машин асфальту, замостили більші ями — на цьому й закінчилося. Після зими все знову висипалося — ні проїхати, ні пройти.

За словами сільського голови згадана дорога мала бути включена у поточний середній ремонт в нинішньому році. Але прийшла відповідь з Кабінету Міністрів що на це немає грошей.

Читайте також: До біди недалеко: у Луцьку хамовитий водій підрізав авто (ФОТО)

Це питання і вивело знову людей на акцію протесту. Вчора більше сотні чоловік безперервно ходили по пішохідному переході у селі Пнівне, не пропускаючи автомобілів. І сьогодні їх буде не менше, бо пнівненчани не бачать іншого виходу, як привернути увагу до своєї проблеми.

Нагадаємо, мешканці села Пнівного Камінь-Каширського району у вівторок, 21 травня, влаштували акцію протесту на дорозі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити