image
 |  2 7 Липня 2020 | 20:14

Луганщина – у вогні: 5 загиблих, 9 – госпіталізували, поліція перекриває дороги (ФОТО, ВІДЕО)

Під час пожежі на території Новоайдарського району в Луганській області попередньо загинуло п'ятеро людей, дев’ять осіб госпіталізували.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДСНС України.

«Попередньо 5 осіб загинуло та 9 осіб госпіталізовані до лікарні. Вогнем знищено близько 80 дачних будинків садового кооперативу «Вовча яма» та 30 житлових будинків у село Смолянинове», — йдеться в повідомленні.

Також станом на 19:20 до гасіння залучено 361 особа та 85 одиниць техніки, з них від ДСНС 310 осіб о/с та 66 одиниць техніки.

«Додатково слідують від ДСНС 37 автоцистерн та 220 осіб з Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей», — зазначається в повідомленні.

На Луганщині на території Борівського та Охтирського лісництв сталася лісова пожежа на площі 60 га. Нині йде евакуація жителів селищ Вовче та Смолянінове через лісову пожежу, яка наблизилася до населених пунктів. Остання вже дісталася Сєвєродонецька, поліція перекриває дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пожежі на Волині постраждали 4 сім'ї: просять допомогти (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити