image
 |  5 8 Грудня 2019 | 10:42

Лукашенко мовчки поїхав із зустрічі з Путіним, без традиційних заяв для ЗМІ

Переговори президентів РФ та Білорусі про перспективи поглиблення інтеграції в рамках Союзної держави, що проходили в Сочі у резиденції Путіна "Бочаров ручей", тривали понад п'ять годин. 

Джерело: російський "Інтерфакс", ТАСС, Твіттер журналіста кремлівського пула Дмитра Смирнова

Повідомляється, що після завершення переговорів Лукашенко поїхав з резиденції Путіна без заяв для преси. 

За даними ЗМІ, зустріч Володимира Путіна та Олександра Лукашенка тривала 5,5 годин.

"Перші дві години Путін і Лукашенко розмовляли за участю членів делегацій, потім під час обіду вони розмовляли тет-а-тет. Після бесіди "віч-на-віч" президенти знову продовжили переговори разом з главами урядів Росії і Білорусії Дмитром Медведєвим та Сергієм Румас, міністрами обох країн", - повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомляє ТАСС, перед початком переговорів Путін "зазначив, що урядами обох країн за минулі роки проведено велику роботу з інтеграції і запропонував усім учасникам переговорів обговорити подальші перспективи інтеграційного процесу".

Як раніше повідомляла "УП", у ході переговорів Лукашенко заявив, що Білорусь не просить у Росії дешевого газу або дешевої нафти, а пропонує забезпечити рівні економічні умови для підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Стояти на смерть!» Білорусь охопили масштабні протести проти Путіна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити