image
 |  5 14 Травня 2023 | 18:23

лукашенко не з'явився на дні прапора: ходять чутки про хворобу

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після новин про погіршення здоров’я не з’явився на святкуванні Дня Державного прапора, Державного герба і Державного гімну Білорусі 14 травня.

Про це повідомив проєкт білоруського журналіста й аналітика Антона Мотолько «Мотолько помоги».

Зазначається, що Лукашенко не з’явився на церемонії вшанування державного прапора, герба і гімну, яка 14 травня проходить на площі Державного прапора в Мінську.

Замість нього промову Лукашенка виголосив прем’єр-міністр Роман Головченко.

Незалежне видання «Дзеркало» зазначає, що для Лукашенка поява на цій церемонії була важливою, «адже він не з’являється в публічному просторі вже п’ятий день».

Про його стан нічого невідомо.

Зауважимо, за даними «Мотолько помоги», 13 травня близько 19:00 Лукашенко приїхав у «Республіканський клінічний медичний центр» управління справами президента Білорусі, який розташований на березі водосховища Дрозди.

Цю ж інформацію підтверджує і видання «Єврорадіо» з посиланням на своїх читачів. Відомо, що в момент його приїзду під’їзди до лікарні було перекрито, а вздовж доріг стояли силовики.

За даними Мотолька, через дві години, приблизно о 21:00 кортеж Лукашенка вже залишив «Республіканський клінічний медичний центр» і приблизно о 21:20 заїжджав в Острошицьке містечко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох російських полковників відправили "до кобзона" під Бахмутом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити