image
 |  4 18 Серпня 2020 | 20:57

Лукашенко привів у повну боєготовність армію на кордоні з Євросоюзом

Білорусь розгорнула бойові підрозділи армії на західних рубежах кордону і привела їх у повну бойову готовність.

Про це заявив президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко на нараді з членами Ради безпеки Білорусі, - передає УНН із посиланням на "БЕЛТА".

"З'явилися заяви представників західних держав, у тому числі і керівників деяких держав, які взагалі не знають, де Білорусь знаходиться, і не знають, що тут відбувається. Але тим не менше, роблять ці заяви... При тому, ці заяви свідчать про те, що коли ми в Міноборони обговорювали це питання, президент мав рацію. І слава богу, що ми відреагували на це і розгорнули бойові підрозділи нашої армії на західних рубежах нашої кордону, привели їх у повну бойову готовність. Міністр оборони мені доповів, що все це виконано і відповідні частини сьогодні готові до виконання своїх зобов'язань", - сказав Лукашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗнайшли мертвим члена комісії, який відмовився підписати протокол про перемогу Лукашенка

На нараді він підкреслив також, що йому "дуже шкода, що окремі підрозділи, особливо сил спеціальних операцій, довелося задіяти для наведення порядку всередині країни".

У той же час, з його слів, "певна частина "населення Білорусі" не те що не розуміє, вона робить це спеціально".

"Тобто сьогодні не тільки всередині, а й зовні у нас з'являються проблеми. І те, що це абсолютно скоординовані дії, ми вже бачимо у відкриту. Але це ще навіть не пік. Події будуть розвиватися відповідним чином, але ми розуміємо, у якому напрямку", - заявив глава держави.

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні Лукашенко відреагував на створення опозицією координаційної ради, назвавши це спробою захоплення влади "з усіма наслідками, що випливають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко нагородив медалями силовиків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити