image
 |  0 2 Березня 2019 | 18:39

Лукашенко вшосте балотуватиметься на президента

Президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, що буде балотуватися на черговий, шостий президентський термін. Про це він розповів під час прес-конференції 1 березня.

Про це повідомляє ТСН.

За словами «бацьки», він буде висуватися кандидатом у президенти на новий термін для того, щоб його потім «не звинуватили в боягузтві і що він у важку хвилину втік». 

«Я висуну свою кандидатуру, а ви обирайте будь-кого і можете за мене не голосувати. Все буде нормально, відповідно до закону. Виходячи з теперішнього мого стану, а також країни, і ставлення до мене, я не зможу не висунути свою кандидатуру на пост президента», — сказав Лукашенко. 

За його словами, коли будуть президентські вибори, і він виставить свою кандидатуру, то не вестиме «жодної агітації чи пропаганди». 

Білоруський лідер зазначив, що в ЗМІ багато пишуть про те, що нібито він разом із російським президентом міркує про те, щоб об’єднати дві держави і поділити посади. 

«Я не перший термін на посаді президента і наївся вже цього президентства, тому занапастити країну в ім’я особистих амбіцій або чиїхось — ніколи на це не піду. Це означає перекреслити все те, що зробив понад два десятки років», — запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін і Лукашенко поговорили про «співіснування у тлінному світі»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити