image
 |  11 13 Грудня 2019 | 14:44

Луцьк буде встановлювати нові межі після затвердження Генплану міста

У майбутньому в зв’язку з процесами децентралізації, створення Луцької міської ОТГ та адміністративних змін Луцьку доведеться встановлювати нові межі.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив начальник управління земельних ресурсів Луцької міськради Сергій Шабала.

«Зараз проєкт меж Луцька погоджений. Новий Генплан на це ніяк не вплине. Але потім доведеться встановлювати нові межі. Прогнозую, що це буде після ухвалення нового Генплану. До Луцька приєдналося Прилуцьке. Доведеться встановлювати нові межі міста. Також є питання адміністративного поділу. Прилуцьке входить до складу Ківерцівського району. А тепер воно у складі Луцька. Хоча меж районів ще ніхто не міняв. Очевидно, буде новий адмінподіл, де ця проблема буде знята», - заявив чивноник.

Читайте також: Головний архітектор Луцька розповів про особливості нового Генплану міста

Також Сергій Шабала відповів на питання щодо існуючих меж міста та деяких проблемних питань з навколишніми ОТГ.

«Мені важко спрогнозувати майбутнє. Можливо, при затвердженні нових меж Луцька і Луцької ОТГ ці питання й будуть порушуватися».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити