image
 |  11 2 Грудня 2019 | 16:31

Луцький «Центр туристичної інформації та послуг» відвідали майже 5 тисяч туристів

З початку року 2019 року КП «Центр туристичної інформації та послуг» відвідали 4 449 туристів. В тому числі іноземних 1852 осіби.

Про це звітує КП «Центр туристичної інформації та послуг» за 9 місяців роботи.

З початку року 4 449 туристів з України та з-за кордону відвідали Луцьк.

Для 127 груп організовано екскурсій, з них для гостей з-за кордону ‒ 20 (США, Австралія, Польща, Литва, Аргентина, Велика Британія, Німеччина, Африка, Франція, Туреччина, Сербія, Албанія, Нідерланди, Швейцарія, Ізраїль). Загальна кількість іноземних екскурсантів склала 1852 особи.

Окрім того, працівники КП «Центр туристичної інформації та послуг» супроводжують офіційні делегації Луцької міської ради. Надається інформація телефоном, через соціальні мережі, електронною поштою тощо потенційним відвідувачам міста.

Читайте також: Не пройшло і тижня: у центрі Луцька зник кликун (ФОТО)

На постійній основі проводиться робота у напрямку «Сентиментальний туризм» ‒ здійснення екскурсійного супроводу та надання допомоги візитерам-іноземцям у пошуку родинного коріння на Волині. За звітний період у цьому напрямку віднайдено родичів громадян Ноттінгему (Велика Британія), Берліну (Німеччина) та Буенос-Айресу (Аргентина).

КП «ЦТІ» постійно відвідують не лише туристи, а й лучани, мешканці Волинської області, які хочуть дізнатись про події у місті, режими роботи туристичних об’єктів, музеїв, факти з історії Луцька, отримати промоційну поліграфічну продукцію та придбати сувеніри для особистих подорожей чи для своїх гостей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити