image
 |  9 26 Березня 2020 | 16:35

Луцьк потерпає від вогню: не зупиняють навіть штрафи

Реагуючи на звернення, котре надійшло до департаменту муніципальної варти, інспектори складу групи автоГШР, близько вісімнадцятої години, помітили задимлення перед мостом по вул. Ківерцівська, 27А.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Неодноразово працівники департаменту муніципальної варти повідомляли, наголошували та роз’яснювали громаді, що спалювання рослинних решток надзвичайно шкодить довкіллю та у першу чергу людському здоров’ю. Однак, багато хто з громадян продовжує позбуватися рослинних відходів у такий спосіб, ймовірно сподіваючись, що не впіймають. “Паліїв” не зупиняють навіть штрафи (від 340.00 до 1360.00 грн.)

По даному факту, порушнику було роз'яснено, що розводити багаття на території нашого міста заборонено. Після чого на останнього було складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники здійснили дезінфекцію 72-х багатоповерхівок у двох містах Волині (ВІДЕО)

Департамент муніципальної варти вкотре закликає громадян бути свідомими та утриматися від самовільного спалювання рослинності, адже листя, яке тліє, неабияк забруднює довкілля. 

Шановні лучанин та гості міста, в разі виявлення порушень Правил благоустрою міста Луцька, просимо негайно повідомляти на гарячу лінію відділу «ГШР» департаменту муніципальної варти за телефоном: 0661021102, 0670000679 або ж надсилати інформацію на Viber, WhatsApp, Telegram.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити