image
 |  9 7 Березня 2023 | 16:46

Луцьк виділив 5 млн гривень на придбання обладнання для військової частини, яка перебуває на сході країни

З бюджету Луцької громади виділили п’ять мільйонів гривень на придбання військового обладнання одному з батальйонів 100-ї бригади тероборони, який зараз перебуває на сході країни.

Таке рішення було ухвалене під час позачергової сесії Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Як стало відомо раніше, один із батальйонів 100-ї бригади тероборони виконує бойове завдання на сході України, в одній із найгарячіших точок на фронті

«Військовослужбовці цього батальйону звернулися по допомогу. Там служить велика кількість жителів нашої громади, велика кількість волинян. Наш обов’язок – допомогти. Ми передбачаємо п’ять мільйонів гривень на придбання квадрокоптерів, у тому числі з тепловізорами, прицілів, тепловізорів, далекомірів, рацій, зарядних станцій, систем зв’язку, тактичних окулярів та іншого обладнання, найбільш необхідного для виконання поставлених перед бійцями завдань і для збереження життя наших військових», – сказав мер Ігор Поліщук під час сесії.

Також за кошти працівників Луцької міської ради та комунальних підприємств громади буде придбано автомобілі для цього батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимненський монастир на Волині має перейти до ПЦУ, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити