image
 |  5 6 Вересня 2022 | 20:41

Луцьк втратив двох синів на війні з росією

Двоє військових з Луцька Віталій Степанишен та Ігор Бохонюк загинули, мужньо обороняючи Україну від російських загарбників.

Про це повідомляє ВолиньPost. 

46-річний Степанишен Віталій Петрович 26 лютого року був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду сапера інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону.

Сержант Степанишен Віталій Петрович загинув 29 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Байрак Харківського району Харківської області.

55-річний Бохонюк Ігор Євгенович ще 9 січня 2020 року був призваний на військову службу за контрактом до складу військової частини на посаду розвідника розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону.

Старший солдат Бохонюк Ігор Євгенович помер 6 вересня 2022 року в 3 міській лікарні міста Миколаєва від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Шевченкове Миколаївського району Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жалоба на Волині: на війні обірвалося життя воїна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити