image
 |  4 4 Серпня 2021 | 14:21

Луцьк звільнять від обмежувачів руху у дворах будинків

У Луцьку впорядкують проїжджі частини вулиць, прибудинкових територій, на яких розміщені обмежувачі руху.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Інспектори департаменту муніципальної варти постійно виявляють конструкції (обмежувачі руху) на території міста, які розміщуються та встановлюються без відповідних дозвільних документів та перешкоджають вільному руху громадян та автотранспорту.

Відповідно до Правил благоустрою міста Луцька забороняється самовільно переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки; самовільно встановлювати різноманітні конструкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В озеро Світязь стікають фекальні води

До департаменту муніципальної варти письмово та на номер гарячої лінії «Групи швидкого реагування» постійно надходять звернення щодо встановлених та розміщених конструкцій (обмежувачів руху) на території земельних ділянок комунальної форми власності та загального користування.

У зв'язку з цим було ухвалене рішення про звільнення території загального користування від незаконно розміщених конструкцій. Це має забезпечити вільний проїзд машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, відновить порушений благоустрій на території міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити