image
 |  4 16 Травня 2020 | 09:36

Луцька лікарня отримала 150 захисних екранів і 100 багаторазових захисних костюмів (ФОТО)

Луцька міська клінічна лікарня отримала 150 захисних екранів і 100 багаторазових захисних костюмів від підприємства "Луцькавтодор".

Про це інформують у спільноті медустанови.

"Завдяки всім, хто нас підтримує морально і матеріально разом ми впораємось з викликами, які нам дає пандемія COVID-19. Ця підтримка додає нам сил, витривалості, віри і надії. Важливо не лише пережити карантин, а й вийти з нього іншими людьми. Маємо великий шанс переусвідомити наше життя, бо не тільки коронавірус загрожує людям.

Великою загрозою є агресія, ворожість, війна, бездумне споживання природних ресурсів. Також, суспільство має усвідомити значення роботи медпрацівників у час світової пандемії, бо крім лікарів вам ніхто не допоможе. Тому люди повинні змінити своє ставлення до людей у білих халатах, проявити повагу і розуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насувається серйозна криза, - директор Департаменту фінансів Луцької міськради

Надзвичайно приємно, що попри складний для усіх час, ми продовжуємо отримувати допомогу, а значить - підтримку, розуміння та повагу до нас. Сьогодні отримали 150 захисних екранів і 100 багаторазових захисних костюмів від підприємства "Луцькавтодор" (керівник Юрій Ольховий)", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити