image
 |  16 2 Квітня 2021 | 23:31

Луцька міська влада не надавала дозволу на будівництво впритул до багатоповерхівок по вулиці Конякіна

Луцька міська влада не надавала дозволу на будівництво впритул до багатоповерхівок по вулиці Конякіна, 15 та 17.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Владислав Троць.

Мешканці будинків по вулиці Конякіна 15, 17 висловили занепокоєння намірами власника сусідньої ділянки Івана Піпаша. Днями на цій ділянці з'явилися будівельні матеріали та пісок. Очевидно, мова йде про підготовку до якогось будівництва.

"Земельна ділянка поруч з будинками по вулиці Конякіна 15 та 17 перебуває у приватній власності. Її цільове призначення - для будівництва магазину. Але містобудівні вимоги по цій ділянці не затверджені. Дозвіл на виконання робіт там ніхто не надавав. І власник ділянки з цього приводу до нас не звертався. Хоча рік тому він казав, що буде будувати там церковний магазинчик", - зазначив Владислав Троць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренера спортшколи на Волині підозрюють у розбещенні учениці: скандал набирає обертів

Понад рік тому мешканці багатоповерхівок на вулиці Конякіна вже зварталися до комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою та висловлювали свою незгоду з планами будівництва церкви на приватній земельній ділянці, котра прилягає до фундаментів їхніх будинків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити