image
 |  0 9 Січня 2019 | 11:51

Луцька міськрада хоче покласти на депозит 150 мільйонів гривень

Департамент фінансів та бюджету Луцької міської ради повідомляє про можливість розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста на депозитних рахунках у банках в обсязі до 150 млн грн.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Департамент фінансів та бюджету Луцької міської ради оголошує проведення конкурсу серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста на депозитних рахунках у 2019 році.

У конкурсі можуть брати участь банки, філії яких розташовані в м. Луцьку, у яких держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу та/або голосів і до яких протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемного або неплатоспроможного.

Конкурс проводиться при наявності не менше двох пропозицій банків, які прийняті до розгляду.

Розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста здійснюється в обсягах фактично вільних залишків коштів загального та спеціального фондів бюджету міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затвердили інвестиційну програму ПАТ «Волиньгаз» на 2019 рік

Тимчасово вільні кошти можуть розміщуватись на вкладних (депозитних) рахунках у банках лише у межах поточного бюджетного періоду та повинні бути повернуті на рахунки бюджету, з яких вони перераховувалися, не пізніше ніж за 10 днів до закінчення такого бюджетного періоду.

Конкурс пропозицій відбудеться 11 січня 2019 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити