image
 |  2 25 Вересня 2019 | 12:18

Луцька міськрада візьметься за торгові кіоски на зупинках

Луцька міська рада має намір змусити підприємців впорядкувати стан торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту.

Про це йшла мова під час сесії Луцької міської ради.

Під час розгляду питання про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Єфімову А.В. для обслуговування критої зупинки громадського транспорту з торговим павільйоном на вул. Винниченка, 47-а у сесійній залі виникла дискусія.

"Я пропоную не підтримувати питання про надання оренди землі під зупинки. Усі вони брудні, не відповідають встановленим правилам. Є порушення щодо відстаней від дороги. Ми будемо запрошувати підприємців і будемо ставити ультиматум навести лад. Бо деякі з них торгують алкоголем. Підприємці зловживають тим, що наприкінці 2000-х років оформили договори власності. Не може Луцьк виглядати як торговий райцентр", - зазначив депутат Ігор Поліщук.

Читайте також: Депутати Луцької міськради хочуть звіту від «Волиньобленерго»

Також депутати озвучували думку про доцільність встановити обмежувачі для уникнення можливих нещасних випадків під час ДТП на зупинках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити