image
 |  2 25 Травня 2021 | 16:01

Луцька міськрада звернеться до Верховної Ради щодо посилення кримінальної відповідальності за виготовлення і збут наркотичних речовин

Луцька міськрада звернеться до Верховної Ради щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Відповідний проєкт звернення був підтриманий на засіданні постійної комісії міської ради з питань законності.

Необхідність подання звернення викликана тенденцією до збільшення рівня наркотизації населення в Україні та подальшого загострення проблем, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, а також потребою в захисті суспільства, здоров’я та інтересів громадян від їх негативного впливу.

Зволікання щодо забезпечення ефективного та пропорційного притягнення до кримінальної відповідальності у даній сфері призведе до подальшого загострення проблем пов’язаних із зростанням незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також споживання наркотичних засобів.

Враховуючи вище викладене, депутати Луцької міськради пропонуватимуть парламенту внести зміни до Кримінального кодексу України та посилити відповідальність за злочини у цій сфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку нападник на муніципалів отpимав 3 pоки (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити