image
 |  4 4 Березня 2020 | 10:57

Луцька влада дала зелене світло для появи нового ринку біля історичного факультету СНУ

Більшість виконкому Луцької міськради проголосувала за надання дозволу на розміщення підприємцем Олександром Стадніцьким 5-ти стаціонарних тимчасових споруд на вулиці Івана Огієнка поблизу історичного факультету СНУ імені Лесі Українки.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Під час розгляду проєктів рішень про розташування стаціонарних тимчасових споруд на вулиці Івана Огієнка свою думку щодо недоцільності підтримки даного питання висловив член виконкому свободівець Михайло Щур.

"Розташування цих тимчасових споруд відбудеться на тротуарі. Є фотографія, як колись починався Центральний ринок під Луцьким замком. Спочатку там було кілька кіосків. А потім виріс величезний ринок. Я не бачу доцільності ставити 5 тимчасових споруд біля історичного факультету. Там, що немає де купити хліба? Чи така скрутна ситуація з магазинами? Ми що хочемо сприяти появі нового ринку? Міська влада суперечить своїй позиції, коли дає дозвіл на встановлення нових тимчасових споруд. Навіщо відкривати скриню Пандори?" - поцікавився у секретаря Луцької міськради Михайло Щур.

Однак, Григорій Пустовіт не дослухався до наведених аргументів.

Читайте також: Проти попереднього керівництва «Луцьктепла» ведеться кримінальне провадження

Крім того, підприємець Олександр Стадніцький попросив у членів виконкому подовжити термін розміщення стаціонарних споруд з трьох до 5-ти років. Його пропозиція була підтримана.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити