image
 |  4 21 Грудня 2019 | 12:09

Луцька влада поскаржилася на підпільний приміський маршрут №236 «Гірка Полонка – Липини»

Луцьк підготував відповідні подання щодо самовільної появи маршруту №236 «Гірка Полонка – Липини» на вулицях міста і вимагатиме скасувати наданий перевізнику дозвіл.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.

"Рішення міської ради про заборону приміським маршрутам їздити центральними вулицями Луцька ніхто не скасовував. Воно діє і його треба виконувати. Тому маршрутка №236 їздить незаконно. Ми подали позов, написали відповідного листа керівництву ОДА, щоб припинити її рух по проспекту Соборності. На жаль, Волинська ОДА дозволяє собі давати дозвіл на пасажирські перевезення приміським маршрутам вулицями Луцька, ігноруючи думку міста".

Як відомо, з 17 грудня у Луцьку без відома міської влади та погодження схеми руху, з'явився маршрут №236 «Гірка Полонка – Липини», який курсує центральними вулицями. Власник маршруту відмовляється встановлювати валідатори.

Читайте також: У Луцьку каратимуть водіїв маршруток, які приймають платежі готівкою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити