image
 |  0 25 Червня 2019 | 15:06

Луцька влада звинувачує управління екології області в саботажі

Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА на чолі з керівником Дмитром Новохатським займається саботажем і повністю ігнорує проблему смороду у Луцьку.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міськраді заявив виконувач обов'язків мера Григорій Пустовіт.

Посадовець зауважив, що проблема смороду турбує лучан давно.

"Коли він з'явився? У 2016 році. Саме тоді запрацювало підприємство Біопек. Я бачу, що керівники підприємства не розуміють, що своєю діяльністю завдають шкоди людям. В Тернополі була подібна проблема. Екологічна обласна служба виявила джерело смороду за 10 км. І проблему вирішили. А що робимо ми? Ми почали шукати джерело смороду ще у 2016 році. У 2017 році нарешті знайшли. Ніби порозумілися з БІОПЕК. Обіцяли поставити флоратори. Але так нічого і не зробили. Економлять. А наша обласна екологічна служба нічого не робить", - заявив Григорій Пустовіт.

Читайте також: Лучани скаржаться на ліквідацію зупинок транспорту

Також він поскаржився на бездіяльність обласних екологів і пригрозив їм.

"Нам відповідають з управління екології, що основне джерело смороду у Луцьку - побутові відходи. Інша - зливання у каналізаційну мережу рідких відходів тваринного відходження. Так встановила екологічна служба області. Але це брехня. Начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Дмитро Новохатський буде нести відповідальність за свою бездіяльність. Також є безвідповідальність людей, які заробляють гроші. Десять днів смороду не було. А потім він знову з'явився. Особливо на вихідні і вночі, коли люди відпочивають. Я думаю новий голова ОДА дасть відповідне доручення і проблема вирішиться".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити