image
 |  0 27 Листопада 2021 | 08:25

Луцька «Волинь» здобула вольову перемогу над «Прикарпаттям» з Івано-Франківська

У заключному цього року матчі 20-го туру Першої ліги сезону 2021/22 луцька "Волинь" приймала на своєму полі ФК "Прикарпаття". Гра завершилася на користь господарів з рахунком 2:1.

Про це передає кореспондент Суспільного.

Зустріч відбулася 26 листопада на стадіоні "Авангард" у Луцьку.

У першому таймі жодна з команд не змогла дістатися до воріт суперника. На початку другого тайму франківці відкрити рахунок зустрічі. У ворота лучан поцілив захисник "Прикарпаття" Василь Француз.

Відігралися господарі поля за три хвилини до завершення основного часу. На 87-й хвилині матчу гол у ворота франківців забив нападник "Волині" Богдан Кобзар.

Вирішальний м'яч у грі лучани забили на останніх хвилинах зустрічі. Під час призначеного суддею пенальті гол здійснив півзахисник "Волині" Андрій Ляшенко. В результаті матч завершився перемогою лучан. Через програш "Прикарпаття" залишилося за межами топ-5 турнірної таблиці.

Що відомо

До зустрічі підопічні Альберта Шахова мали в своєму активі 22 очки та займали 11-ту позицію турнірної таблиці Першої футбольної ліги. Клуб "Прикарпаття" мав 28 очок та п’яте місце в таблиці.

Перша Ліга – друга за рангом футбольна ліга в Україні. За підсумками сезону 2020–2021 команди, які посядуть перші три місця вийдуть до Прем’єр-ліги. Ті команди, котрі будуть на останніх місцях – 15-му та 16-му – вибувають до Другої ліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екстренеру «Волині» в моторошній ДТП відтяло голову

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити