image
 |  7 13 Вересня 2020 | 13:12

Луцька в'язниця - одна з найпопулярніших, де найчастіше купують сертифікати на проживання

В Україні сьогодні функціонує понад сто пенітенціарних установ різного режиму - колонії, в'язниці, СІЗО. Не в кожній є платні камери і не скрізь продають сертифікати. Але там, де це впровадили, - йде жвава "торгівля".

Так, в Україні кількість проданих подарункових сертифікатів на платні камери в тюрмах перевалила за 35 тис. грн. Про це повідомляється на сайті "Сьогодні".

Популярними є подарункові сертифікати в одному з найвідоміших СІЗО країни і "легендарній" в'язниці. Сертифікатів на камери в столичному слідчому ізоляторі, в знаменитій "Лук'янівці" купили на 23 тис. 648 грн.

Як зазначається, друге і третє місця в списку "популярних в'язниць" посіли в'язниці у Львові та Луцьку. Тут таких сертифікатів в цілому продали на 6200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує і коли здавати тест на коронавірус: МОЗ внесло зміни

"Такі сертифікати продають практично в кожному регіоні, де є "відомі у вузькому колі зони". Наприклад, до списку "бестселерів" потрапили колонії і СІЗО Закарпатської, Харківської та Івано-Франківської областей", - йдеться в повідомленні.

За даними Мін'юсту, протягом останіх двох місяців подарункових сертифікатів на тутешні камери було продано більше, аніж на 3 тис. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити