image
 |  0 3 Червня 2019 | 14:02

Луцьке КП «Парки і сквери» купили розсаду квітів у Рівному

Луцьке КП «Парки та сквери» придбали розсаду квітів у КП «Рівненське міське трест зелене господарство».

Про це йдеться на сайті «Рrozorro».

У Луцьку комунальне підприємство «Парки та сквери» придбали 5000 штук саджанців розсади квітів у КП «Рівненський міський трест зеленого господарства» на суму 18 тисяч гривень. Відповідний тендер відбувся 11 квітня 2019 року.

До слова, чи не одною із основних спеціалізацій КП «Парки та сквери» є вирощування саджанців квітів та рослин для потреб міста Луцька.

Читайте також: Луцьк розквітає: міськрада придбала вазони під квіти за 2,412 гривень

Комунальне підприємство «Парки та сквери Луцька», розміщене на вулиці Рівненській, 119, та давно відчуває фінансові труднощі. У 2017 році ТОВ «Житловий квартал» придбали теплиці, під якими були розміщені – 2 гектари землі, яку продали з аукціону за близько 2,6 мільйона гривень при тому, що вартість такої землі за ринкових умов може коливатися в межах 1,5-2 мільйонів доларів (40-50 мільйонів гривень). Як пише Волинь24, дуже близькими до цього підприємства є колеги-депутати Луцькради Костянтин Петрочук та Сергій Була.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити