image
 |  0 5 Квітня 2022 | 22:31

Луцьке підприємство черговий раз поскаржилося на водіїв (ВІДЕО)

Учора, в черговий раз до департаменту муніципальної варти надійшло звернення від ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», щодо неможливості доїзду сміттєзбиральної техніки до контейнерів для збору твердих побутових відходів за адресою: м. Луцьк, вул. Архітектора Метельницького, 4.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Тому, диспетчером відділу "Центр безпеки міста Луцьк" одразу було направлено "Групу швидкого реагування". В ході розгляду звернення інспектором з паркування було виявлено автомобілі, які припарковані з порушенням ПДР та винесено повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 122 КУпАП п. 15.10. "в" ПДР України, за що передбачена відповідальність штраф у сумі 680 грн.

Шановні водії транспортних засобів, через ваші припарковані автомобілі, сміттєвоз не може доїхати до сміттєвого контейнера. В подальшому це призводить до переповнення контейнерів та антисанітарії!!! Поважайте роботу комунальних служб, які змушені витрачати додаткове пальне та відходити від встановлених графіків, намагаючись вивезти ваші відходи! - звернулися муніципали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити