image
 |  0 2 Вересня 2021 | 22:26

Луцьке тролейбусне депо збільшило доходи за рахунок впровадження Е-квитка

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» за перші пів року збільшило доходи на 30,8% за рахунок впровадження е-квитка.

Про це йдеться у звіті про фінансово-господарську діяльність підприємств, що належать до комунальної власності міської територіальної громади, за підсумками І півріччя 2021 року

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» збільшило кількість доходів на 30,8 % за рахунок збільшення кількості перевезення платних пасажирів та збільшення оплати за надання транспортних послуг, відповідно до укладеного договору з Луцькою міською радою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевізник возить людей з Клепачева до Луцька за 30 гривень

Також найбільше перевиконали план із отримання доходів ДКП «Луцьктепло» – на 18,4 % (за рахунок зростання тарифів на послуги з постачання теплової енергії та збільшення обсягів реалізації теплової енергії) та КП «Спецкомбінат КПО» – на 14,0 % (за рахунок збільшення кількості наданих послуг фізичним особам).

До слова, у І півріччі 2021 року загальні доходи комунальних підприємств склали 846 903,3 тис. грн, що на 9,6 % більше від планового показника.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити