image
 |  7 13 Квітня 2019 | 19:26

Луцькі байкери заполонили центр міста (ФОТО)

Театральний майдан Луцька заполонили брутальні байкери, які нарешті мають змогу «вигуляти» своїх залізних коней, адже сьогодні відбулося відкриття мотосезону-2019.

Традиційний рух колони байків стартував з Театрального майдану та пройшов вулицями міста 13 квітня, пише ІА «Волинські новини».

Саме дійство почалося ще зранку, адже на гостей очікували нові варіації настільних ігор – футболу та тиру. Також відбувався конкурс для найсильніших чоловіків «Силач Dnipro-M».

Окрім того, для діток діяли численні майстер-класи, зокрема з малювання та столярної майстерності. До того ж, на території Театрального майдану розташувались фотозони, на фоні яких можна було зробити світлини на згадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині п'яний «пацієнт» здійснив хибний виклик «швидкої»

Ближче до обіду глядачі мали змогу спостерігати змагання за участю байкерів, які показували свою майстерність на потужних мотоциклах.

Вже згодом мотоколона розпочала рух з Театрального майдану та проїхала вулицями міста. Варто зазначити, що вже традиційно колона байкерів завітала до замку Любарта, де і закінчила свій рух Луцьком.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити