image
 |  5 18 Березня 2020 | 11:14

Луцькі маршрутки та тролейбуси припиняють курсувати містом

У Луцьку ухвалили рішення про припинення роботи громадського транспорту на період карантину.

Про це на сторінці у facebook повідомив заступник міського голови Григорій Недопад.

"Шановні лучани! Із 19 березня 2020 року тимчасово до закінчення карантину буде зупинено роботу громадського транспорту (автобуси, тролейбуси) в місті Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу! 

Вже триває процес організації доїзду до робочих місць працівників медицини та критично важливих структур за кошти міського бюджету.

Підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності рекомендується забезпечити проїзд працівників транспортними засобами у режимі регулярних спеціальних перевезень.

Рішення прийнято з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19. Єдина можливість зупинити поширення вірусу – вжиття жорстких заходів по дотриманню суворого карантину і ми зробимо все можливе для дотримання правил, які захистять здоров’я лучан. Іншого варіанту сьогодні просто не існує, особливо враховуючи досвід європейських країн", - йдеться у дописі.

Читайте також: Для мешканців Прилуцького має бути можливість їздити за 6 гривень по Луцьку, - член виконкому

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити