image
 |  4 28 Лютого 2023 | 09:54

Луцькі муніципали хочуть, аби вандалами зайнявся військкомат

27 лютого 2023 року, о 00:43 камери відеоспостереження у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, зафіксували молодих людей, що порушували комендантську годину та, вчинили вандалізм, а саме: пошкодили Кликунів на дамбі.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Молодики досить зухвало себе поводили, копали, ламали руками кликунів та після досягнутої «цілі» покинули парк, один із яких сів в автомобіль марки «FORD», д.н.з. «ВК0367НХ», власника даного авто вже встановлено, це Сергій К. , що зареєстрований по вулиці Привокзальній.

Прикро дивитися на таке зневажливе ставлення молодих людей, адже кликуни – це один із головних давніх символів нашого міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розшукали молодиків, які пошкодили скульптури кликунів

По даному факту всі відеоматеріалами надано правоохоронним органам для притягнення їх до відповідальності, згідно з чинним законодавством та відшкодування збитків завданих місту.

Також департамент клопотатимиме і перед військкоматом, щоб залучив даних героїв до більш корисних справ ніж нищити комунальне майно та порушувати комендантську годину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити