image
 |  0 8 Листопада 2019 | 19:23

Луцькі муніципали облаштували стоянку біля ринку для людей з інвалідністю (ФОТО)

Проаналізувавши проблематику паркування, ми дійшли висновку, що особам з інвалідністю просто немає де припаркувати авто в районі Центрального ринку.

Про це пишуть на сторінці Департаменту муніципальної варти ЛМР у facebook.

Ми вирішили допомогти врегулювати дане питання адже воно дуже актуальне.

Роками біля ринку в "карманчиках" для паркування свої авто ставили з 7.00 до 17.00 ті, хто з них і приторговував горіхами, осипкою, крупами, цукром тощо. Сумлінно уникаючи відповідальності та створюючи незручності для учасників дорожнього руху.

Читайте також: «Транспортний колапс» у Луцьку: водії маршруток паркувалися посеред дороги (ФОТО)

Сьогодні 07 листопада 2019 року встановлено нові дорожні знаки 5.38 «Місце для стоянки» разом з табличками до них 7.17 «Особи з інвалідністю», та 7.4.4 «Час дії» (з 8.00 – 17.00).

Дані знаки поширюватимуться саме на ці спеціально відведені «карманчики» для паркування транспортних засобів. Таким чином, у вказаних місцях можливість паруватись матимуть лише особи з інвалідністю – з 8.00 до 17.00 години, що надасть змогу комфортно підїхати та виїхати з місця для паркування. Окрім того буде нанесено і спеціальну розмітку жовтого кольору з настанням погодніх умов для цього.

Окрім того, нагадаємо, що відповідно до норм чинного законодавства усі водії-інваліди повинні мати на своїх автомобілях розпізнавальні знаки «водій з інвалідністю» і мати при собі документи, що засвідчують у них наявність інвалідності, щоб уникнути постанови під двірником на лобову склі від наших інспекторів!!!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити