image
 |  5 6 Вересня 2019 | 17:08

Луцькі муніципали похвалились пійманим автопорушником

У центрі Луцька інспектори муніципальної варти зафіксували автопорушника.

Про це інформує прес-служба департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

На водія автомобіля «Таврія», номерні занки АС 4762 АР, інспекторами з паркування складено акт про порушення п.п.2.5.5.1.7 у відповідності до ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем його проживання.

«Паркуюся як хочу і байдуже, що центр міста!

На чергового порушника Правил благоустрою в частині паркування Інспекторами департаменту муніципальної варти було складено адміністративний протокол за порушення п.п.2.5.5.1.7 у відповідності до ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем його проживання», - йдеться в дописі.

Читайте також: Луцькі муніципали «взули» відомий брендовий «Запорожець»

Слід нагадати, що лучани скаржились неодноразово на відсутність парковок в центрі міста та поряд з приміщенням ЦНАПу. Однак, замість облаштування паркувальних місць – продовжують штрафувати водіїв. Переважно, робота інспекторів сконцентровані в центральній частині міста, наче інші райони міста – це вже не територія Луцька, а можливо просто банально лінь добиратися до спальних районів міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити