image
 |  2 11 Липня 2020 | 08:49

Луцькі муніципали попереджають, що оплата паркування в місті — у них на контролі

Інспектори з паркування здійснюють контроль оплати паркування у Луцьку.

Про це пишуть луцькі муніципали.

Які діють штрафи?

- Штраф за несплату послуг складає 20 кратний розмір від 1 години користування майданчиком. Наприклад, якщо водій не сплатив паркування у I зоні, сума покарання складатиме 10 грн*20=200 грн.

- Штраф за паркування на місці для осіб з інвалідністю складає 30 кратний розмір від 1 год користування. (Відповідно 10*30=300 грн).

- При оплаті штрафу в 10-денний термін існує дисконт 50%.

- У випадку несплати штрафу протягом 30 днів постанова підлягає примусовому виконанню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт інтересів: НАЗК склало протокол на волинського нардепа Гузя

Наголошуємо!

Особи, які розміщують транспортні засоби на майданчику для платного паркування в межах населеного пункту, в якому не впроваджено автоматизованої системи контролю оплати паркування, але фіксація обставин порушення правил паркування транспортних засобів здійснюється інспекторами з паркування в режимі фотозйомки (відеозапису), зобов’язані сплачувати вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування транспортного засобу та залишати на час паркування під лобовим склом транспортного засобу відповідний документ про оплату послуг з користування майданчиком для платного паркування"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити