image
 |  13 3 Березня 2023 | 10:53

Луцькі муніципали поскандалили з житлово-комунальним підприємством (ФОТО)

Ще в листопаді минулого року, департамент муніципальної варти звертався до житлово-комунального підприємства № 3 із вимогою привести до належного вигляду вхідні двері багатоквартирних житлових будинків, які розміщені в самому центрі нашого міста, зокрема на вулиці Лесі Українки, 11, 16, 25 та 65, вулиці Кривий Вал, 21 і 28 та на вулиці Богдана Хмельницького, 32. В свій час інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста видав відповідальній особі приписи на здійснення фарбування. 

Про це інформують луцькі муніципали.

І осі нарешті, мало не за півроку, керівництво житлово-комунальне підприємство таки спромоглося знайти час та виділити кошти на декілька банок фарби, щоб привести до естетично-привабливого вигляду вхідні двері згадуваних будинків, що розміщені поряд із будівлями, які мають історичне значення та поруч із приміщенням Луцької міської ради, яка нерідко відвідуються іноземними делегаціями. Та ще й підійшли до справи досить креативно – на попереджувальних табличках з написами «Обережно двері пофарбовані» в дужечках написано: «на вимогу департаменту муніципальної варти» так, ніби це не безпосередній обов’язок балансоутримувачів житлових будинків!

Засмучує тільки одне, що вхідні двері до будинку № 21, що на вулиці Кривий Вал та будинку № 25, що по вулиці Лесі Українки були обділені увагою виконавців робіт чи то випадково, чи просто не вистачило фарби?! Але сподіваємося, що й на них чекає ошатний вигляд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити