image
 |  13 6 Жовтня 2020 | 14:06

Луцькі муніципали продовжують боротися з рекламою на електроопорах, парканах та фасадах (ФОТО)

Завдяки системі автоматичного голосового сповіщення «Дзвінок», що успішно функціонує на базі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, інспекторами були складені чергові протоколи за самовільне розміщення реклами у невизначених для цього місцях, що є порушенням п.п. 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька та статті 152 КУпАП.

Про це пишуть луцькі муніципали.

 З моменту запуску в роботу даної програми, інспекторами департаменту було виявлено 2023 різноманітних рекламних оголошень та інформаційних листівок, які незаконно розміщені на електроопорах, парканах, фасадах будинків, дорожніх знаках, зупинках громадського транспорту та фасадах будівель нашого міста. Здебільшого оголошення комерційного характеру та реклами сфери надання послуг.

Повідомляємо, що у разі виявлення самовільного розміщення реклами та рекламних оголошень у невизначених для цього місцях, просимо повідомляти на Гарячу лінію департаменту за номерами: 067-0000-679 та 066-102-1-102, а також можна скидати фото з вказанням адреси у Viber, WhatsApp, Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїхав у невідомому напрямку: розшукують неповнолітнього волинянина (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити