image
 |  4 12 Травня 2023 | 08:28

Луцькі муніципали судилися з водієм-порушником

І знову чергова судова справа у сфері порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів за Департаментом муніципальної варти.

Про це повідомили муніципали на сторінці у facebook, - пише ВолиньUA.

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 03 травня 2023 року в справі № 161/5935/23 про визнання незаконною та скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення судом залишено без змін Постанову інспектора департаменту муніципальної варти, тим самим вкотре підтверджено її чинність та правомірність.

Відповідно до Постанови транспортний засіб порушника марки TOYOTA AVENSIS був розміщений в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено», що є порушенням п. 3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП України, за що передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 грн.

Нагадуємо, що знак 3.34 «Зупинку заборонено» забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснюють посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині директор коледжу і підприємець завдали збитків державі

Зона дії знаку поширюється лише на той бік де він встановлений та діє від місця встановлення до найближчого перехрестя за ним, а в населених пунктах, де немає перехресть, — до кінця населеного пункту.

Дія знаку не переривається в місцях виїзду з прилеглих до дороги територій і в місцях перехрещення (прилягання) з польовими, лісовими та іншими дорогами без покриття, перед якими не встановлено знаки пріоритету.

Інспектори з паркування кожен день на варті правопорядку та стежать за дотриманням правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. А тому закликаємо водіїв бути відповідальними та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити