image
 |  0 12 Грудня 2018 | 08:15

Луцькі муніципали борються з рекламою наркотиків на будинках (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради здійснюють активну роботу, направлену на масову ліквідацію реклами інтернет-адрес, які займаються продажом наркотичних засобів.

Про це повідомляє прес-служба муніципалів.

Лише за останні кілька днів вони видали більше тридцяти приписів суб’єктам підприємницької діяльності, головам ОСББ та директорам ЖЕКів на негайне усунення шкідливої реклами.  

На фасадах будинків та комерційних споруд багатьох вулиць нашого міста сьогодні можна побачити написи, а також невеличкі наліпки, які розклеюють невідомі особи в громадських місцях, щоб якомога більше людей їх помітили. Такою не потрібною рекламою всіяний не лише Луцьк, а й практично всі обласні центри України.  

Нагадаємо, що нещодавно інспектори департаменту муніципальної варти Луцька брали участь у всеукраїнській акції «Намалюй життя в любові, Україна». Цей соціальний флешмоб направлений на знищення наркотичної реклами та діє по усій державі. Окрім наших працівників, до цього проекту тоді долучилися також працівники національної та патрульної поліції, студенти та волонтери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У центрі Луцька рекламують наркотики (ФОТО) 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити