image
 |  0 28 Червня 2022 | 15:46

Луцькі муніципали видаватимуть приписи тим, хто засмічує територію біля замку (ФОТО)

Уже не перший рік під стінами перлини Волині – Луцьким замком спостерігається, як частина мешканців приватного сектору здійснює складування різноманітного сміття.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Відділом контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти продовжується робота щодо забезпечення дотримання п.п. 3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька (суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового захоронення відходів, контейнери (ємкості) для відходів) на території Старого міста, а саме:

- вул. Замковій;

- вул. Плитниці;

- вул. Драгоманова;

- вул. Данила Галицького;

- вул. Троїцькій;

- вул. Кафедральній;

- вул. Кочерги;

- вул. Караїмській;

- вул. Галшки Гулевичівни.

Від завтра 29 червня буде проводитися роз’яснювальна робота та видаватимуться приписи щодо встановлення контейнерів для побутових відходів, з метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення порушення Правил благоустрою міста Луцька, в тому числі запобігання утворення стихійних сміттєзвалищ біля Луцького замку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити