image
 |  9 11 Лютого 2023 | 12:52

Луцькі муніципали виграли черговий суд у водія (ФОТО)

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 січня 2023 року вкотре підтверджено чинність та правомірність Постанови інспектора департаменту муніципальної варти, яку винесено за порушення правил зупинки, стоянки, паркування, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Про це пише Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Транспортний засіб правопорушника марки «KIA CEE`D» був розміщений з порушенням правил стоянки, а саме: ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання відходів, чим порушив п. 15.10 «е» ПДР України та ч.1 ст. 122 КУпАП, за що передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 (триста сорок) гривень.

Судом на підставі наданих доказів встановлена обґрунтованість та правомірність оскаржуваної Постанови, суд прийшов висновку, що слід залишити рішення суб`єкта владних повноважень без змін, а позовну заяву без задоволення.

Доводимо до відома жителів та гостей міста Луцьк, що інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно проводиться робота з метою виявлення та фіксації порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити