image
 |  247 25 Березня 2024 | 09:54

Луцькі муніципали виграли чергову справу в порушника паркування

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області у справі №161/1313/24 вкотре підтверджено чинність та правомірність Постанови інспектора департаменту муніципальної варти, яку винесено за порушення правил зупинки, стоянки, паркування, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Згідно з пунктом 3.34 додатку №1 розділу 33 ПДР України знак 3.34 «Зупинка заборонена» забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів.

Транспортний засіб правопорушника марки «VOLKSWAGEN Caddy» був розміщений в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено», що є порушенням п. 3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України, ч. 1 ст. 122 КУпАП, за що передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 (триста сорок) гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку цього року мультипредметний тест для випусників включатиме 4 предмети

Судом на підставі наданих доказів встановлена обґрунтованість та правомірність оскаржуваної Постанови, а також відсутність процесуальних порушень прав позивача під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, суд прийшов висновку, що слід залишити рішення суб'єкта владних повноважень без змін, а позовну заяву без задоволення.

Доводимо до відома жителів та гостей міста Луцьк, що інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно проводиться робота з метою виявлення та фіксації порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити