image
 |  169 17 Лютого 2024 | 14:48

Луцькі муніципали виграли суд у "автохама" (ФОТО)

12 лютого 2024 року Луцьким міськрайонним судом Волинської області розглянуто справу щодо оскарження постанови інспектора з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

03 грудня 2023 року за адресою: місто Луцьк, вулиця Коперника, 75 було виявлено порушення правил зупинки транспортного засобу ближче 10 метрів від місця виїзду з прилеглої території, чим створено перешкоду дорожньому руху, що є порушенням пункту 15.9 «и» ПДР України та частини 3 статті 122 КУпАП.

Судом встановлено, що автомобіль позивача, що стоїть менш як 10 метрів для в’їзду на прилеглу територію, чим створює перешкоди для руху транспортних засобів, що є прямим порушенням пункту 15.9 «и» ПДР України.

Разом з тим, жодних доказів, які б свідчили про відсутність у діях позивача складу адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 122 КУпАП, позивач суду не надав.

Тому, судом прийнято рішення про залишення без задоволення позовної заяви у справі № 161/21596/23 про визнання незаконною та скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку фірма незаконно збирає з клієнтів гроші за паркування (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити