image
 |  221 23 Березня 2024 | 14:18

Луцькі муніципали виграли суд у водія-порушника (ФОТО)

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 04 березня 2024 року вкотре підтверджено чинність та правомірність Постанови інспектора департаменту муніципальної варти, яку винесено за порушення правил зупинки, стоянки, паркування, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Особа, яка керувала автомобілем (водій) Mitsubishi Galant, порушила правила стоянки, а саме: здійснила стоянку транспортного засобу на тротуарі у місці, яке не позначено відповідними дорожніми знаками з табличками, чим порушила п. 15.10 "б" ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Матеріалами фотофіксації вірогідно підтверджується факт здійснення паркування транспортного засобу марки ««Mitsubishi Galant», р.н. АС 9090 АК по проспекту Перемоги, 11, що у місті Луцьку на тротуарі, а також відсутність відповідних дорожніх знаків, встановлених з табличками, в зоні дії яких дозволено стоянку на тротуарі.

Оскільки судом на підставі наданих фотоматеріалів та інших доказів встановлена обґрунтованість та правомірність оскаржуваного рішення відповідача, а також відсутність процесуальних порушень прав позивача під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, суд прийшов висновку, що слід залишити рішення суб'єкта владних повноважень без змін, а позовну заяву без задоволення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку камери зафіксували момент ДТП (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити