image
 |  196 29 Липня 2024 | 20:48

Луцькі муніципали виграли суд у водія-порушника (ФОТО)

11 липня 2024 року постановою Восьмого апеляційного адміністративного суду було залишено без задоволення апеляційну скаргу до Департаменту муніципальної варти, а рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області у справі №161/5810/24 про скасування постанови про адміністративне правопорушення залишено без змін, згідно з яким Позивачу відмовлено у задоволенні позову, а постанову, винесену інспектором з паркування, залишено без змін, що в черговий раз підтвердило чинність та правомірність постанов інспекторів з паркування департаменту муніципальної варти.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Особа, яка керувала автомобілем (водій) Audi A6, д.н.з AC1932HC, порушила вимогу дорожнього знаку, а саме: здійснила зупинку в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено», чим порушила п.3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Також суд звернув увагу, що позивач, всупереч вимогам законодавства, під час перереєстрації автомобіля не здав номерний знак АС1932НС та продовжував користуватися ним, тим самим бажаючи уникнути відповідальності, яка встановлена законом за порушення Правил дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громадському транспорті Луцька не вистачає водіїв

Колегія суддів прийшла до висновку, що оскаржуване рішення ухвалене відповідно до норм матеріального та процесуального права, а висновки суду першої інстанції ґрунтується на всебічному, повному та об`єктивному з`ясуванні всіх обставин, що мають значення для справи, які не спростовані доводами апеляційної скарги, у зв`язку з чим відсутні підстави для її задоволення.

Доводимо до відома жителів та гостей міста Луцьк, що інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно проводиться робота з метою виявлення та фіксації порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити