image
 |  5 17 Квітня 2023 | 21:49

Луцькі муніципали виграли суд в "автохама" (ФОТО)

10 квітня 2023 року Восьмий апеляційний адміністративний суд погодився із висновком Луцького міськрайонного суду Волинської області та залишив без змін рішення у справі №161/17824/22, яким відмовлено повністю в задоволенні позову про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, щодо порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яке було зафіксовано в режимі фотозйомки.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Позивач порушив пункт 15.9. «и» ПДР України, відповідно до якого заборонено зупинку транспортного засобу ближче 10 метрів від виїзду з прилеглої території та безпосередньо в місці виїзду. За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність згідно з ч. 3 ст. 122 КУпАП, штраф у сумі 680 грн.

Зазначаємо, що відповідно до ст. 265-4 КУпАП розміщення транспортного засобу ближче 10 метрів від виїзду з прилеглих території та безпосередньо в місці виїзду є таким, що суттєво перешкоджає дорожньому руху або створює загрозу безпеці руху.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькій новобудові відкрили новий бордель?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити