image
 |  5 2 Червня 2020 | 15:28

Луцькі муніципали винесли 20000 постанов за неправильне паркування

З 17 квітня 2019 року як на території міста Луцька працюють інспектори з паркування департаменту муніципальної варти.

Про це пише пресслужба луцьких муніципалів.

«Горе водії» відчули на собі особисто дію законів України «Про дорожній рух» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Інспектори департаменту виносять постанови та накладають адміністративні стягнення у справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису).

Загалом інспекторами департаменту винесено 20 000 постанов на загальну суму - 7 553 820,00 гривень, а за пільговий період це 5 492 154,59 грн. стягнень

Зазначимо, що протягом 10 банківських днів з дня винесення постанови на власника транспортного засобу, що здійснив порушення у сфері паркування діє пільговий період, протягом якого є можливість здійснити оплату у розмірі лише 50% від суми штрафу. Зазначена норма є своєрідним «стимулом», що дозволяє порушнику економити свої кошти та пришвидшити оплату по винесеній постанові.

Починаючи з перших днів винесення постанов, порушники активно користуються пільговим періодом, а від так станом на 29.05.2020 року сплачено до місцевого бюджету м. Луцька 3458319.59 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерів «за 60» у луцькі тролейбуси не впускатимуть (ВІДЕО)

Шановні водії!!! Зупиняючи своє авто ПАМЯТАЙТЕ, що якщо ви порушуєте ЗАКОН, то відповідно будете нести адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.У нас спільна мета зробити вулиці і тротуари нашого міста комфортнішими як для мешканців міста так і його гостей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити