image
 |  0 30 Червня 2022 | 08:54

Луцькі муніципали закликають мешканців Старого міста придбати індивідуальні контейнери для сміття (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради розпочали проведення роз’яснювальної роботи з громадянами щодо необхідності та важливості встановлення індивідуальних контейнерів для збирання твердих побутових відходів у приватному секторі Старого міста.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Згідно п.п. 3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового захоронення відходів, контейнери (ємкості) для відходів та здійснюється видача приписів для добровільного встановлення індивідуальних контейнерів, в тому числі комерційними об’єктами.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ біля Луцького замку, департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до мешканців Старого міста з проханням вжити заходів для встановлення та придбання індивідуальних контейнерів до 07 липня 2022 року.

Також, закликаємо інших мешканців приватних секторів долучатися до закупівлі індивідуальних контейнерів для побутових відходів, чим зробити наше місто охайним та європейським.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити