image
 |  7 29 Листопада 2022 | 12:51

Луцькі муніципали знову виграли суд у порушника паркування (ФОТО)

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області у справі №161/13255/22 Постанову Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради залишено без змін, а заяву позивача - без задоволення.

Про це пише пресслужба муніципалів.

Постанова винесена у зв'язку з тим що Позивач, порушила правила паркування транспортних засобів, а саме не здійснила оплату вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування (паркувальним майданчиком) по вул. Кривий Вал, що у місті Луцьку.

Нагадуємо, що відповідно до ч. 1 ст. 152-1 КУпАП, порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплата вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, - тягне за собою накладення штрафу у двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити