image
 |  0 3 Грудня 2018 | 09:15

Луцькі патрульні стануть помічниками святого Миколая

Патрульні даруватимуть дітям радість в рамках проекту «Фабрика Святого Миколая»

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці волинських патрульних. 

Працівники патрульної поліції взяли участь у прес-конференції з нагоди відкриття Фабрики Святого Миколая, розміщеної в науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, що на вулиці Шопена, у Луцьку.

Тут волонтери організували справжню казку: святково прикрасили приміщення, визначили місця для збору подарунків та навіть поставили крісло для Святого Миколая, який чекатиме на дітей уже від завтра, з 3 грудня.

Протягом майже 3 тижнів тут відбуватимуться різні майстерки та заходи, до яких також долучаться полісмени, зокрема, вони виготовлятимуть з дітьми світловідбиваючі елементи – флікери.

Протягом цього часу всі охочі та небайдужі можуть приносити сюди солодощі, засоби гігієни, одяг, книжки та іграшки. Усе розвезуть в реабілітаційні центри Волині та на Схід і передадуть тим дітям, хто справді потребує нашої уваги та опіки: це сироти, позбавлені батьківського піклування та жертви війни.

Патрульні, традиційно, допоможуть розвезти подарунки дітям, адже, з досвіду попередніх років, малеча особливо зворушливо реагує на людей в формі, які приїжджають з іграшками та солодощами.

Подарунки дітям можна приносити на Фабрику Святого Миколая (м.Луцьк, вул.Шопена 11, Бібліотека імені Олени Пчілки, 3-й поверх).

Також можете долучитися фінансово:

ГО "Сучасна Волинь"

ЄДРПОУ: 41677573

р/р: 26002055515865

в ПриватБанк

МФО: 303440

Вказати: на Благодійну акцію "Миколай про тебе не забуде"!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пісня на ніч. Ходить по землі Святий Миколай»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити